GTMetrix چیست ؟ افزایش اصولی سرعت سایت (آپدیت جدید)

بدون دیدگاه
جی تی متریکس

خلاصه مطلب

GTMetrix یک ابزار آنلاین برای تست سرعت صفحات وب و ارائه دهنده راهکار برای برطرف کردن این مشکلات است ، در این مقاله شما را با این ابزار و اهمیت آن بر سئو آشنا می کنیم تا با نحو احسن از این ابزار استفاده کنید.( آپدیت جدید )
جی تی متریکس

خلاصه مطلب

GTMetrix یک ابزار آنلاین برای تست سرعت صفحات وب و ارائه دهنده راهکار برای برطرف کردن این مشکلات است ، در این مقاله شما را با این ابزار و اهمیت آن بر سئو آشنا می کنیم تا با نحو احسن از این ابزار استفاده کنید.( آپدیت جدید )

سلام عرض میکنم خدمت شما علاقه مندان به آموزش وردپرس و کاربران عزیز وب سایت مغز وردپرس با آموزش جدیدی تحت عنوان GTMetrix در خدمت شما دوستان هستیم تا باهم به مفاهیم و کاربردهای جی تی متریکس بپردازیم.

GTmetrix چیست ؟

اکثر افرادی که در‌ زمینه طراحی سایت ، سئو و بهینه سازی سایت فعالیت دارند با عبارت GTMetrix ( جی تی متریکس ) آشنایی دارند و با این سیستم آنلاین کار کرده اند .

در واقع GTMetrix  یک ابزار آنلاین جهت تست سرعت صفحات وب سایت می باشد که با بررسی و آنالیزهای دقیق از تمامی فاکتور هایی که بر روی سرعت سایت تاثیر میگذارند یک نمودار و اطلاعاتی را در‌ اختیارتان قرار میدهد تا بتوانید بدرستی وب سایت خود را بهینه سازی کنید.

آموزش جی تی متریکس و افزایش سرعت سایت

جی تی متریکس با بررسی آدرس سایت و یا آدرس یک صفحه از سایت و آنالیز آن یک آمار دقیق از سرعت سایت طبق فاکتورهای موتور جستوجوگر گوگل تحت عنوان PageSpaeed و هم چنین سرعت سایت از دید یاهو تحت عنوان YSlow را به شما میدهد و میزان زمان بارگزاری صفحات سایت و حجم کلی صفحه مورد نظر و تعداد درخواست های ارسالی را میتوانید مشاهده کنید.

در دسته بندی PageSpeed , YSlow اطلاعات کلی از خطا ها و یا مواردی که نیاژ به تغییر ندارند را به شما گزارش میدهد که با رفع اخطار هایی که در این دسته ها وجود دارند میتوانید امتیاز بالایی را در دسته مورد نظر کسب کنید. ( A بیشترین امتیاز و F کمترین امتیاز )

در واقع امتیاز بالا در نتیجه به افزایش سرعت سایت شما ختم خواهد شد و از دید موتورهای جستجو وب سایت شما سرعت بهینه ای را دارد ، پس افزایش سرعت سایت طبق اصول GTMeteix یکی از عوامل تاثیر گذار در سئو سایت می‌باشد که هر وبمستری باید آن را رعایت کند.

gtmetrix

سایت جی تی متریکس و شروع کار

برای شروع کار با GTMetrix ابتدا نام دامنه سایت جی تی متریکس را در مرورگر خود تایپ کنید و یا بر روی این لینک کلیک کنید تا به سایت جی تی متریکس هدایت شوید. شما هم میتوانید بدون ثبت نام کردن در سایت آنالیز خود را انجام دهید و هم با ثبت نام، اما تعداد دامنه ها و آدرس هایی که میتوانید آنالیز کنید در زمانی که در سایت ثبت نام کرده باشید بیشتر است.

اگر سئو کار حرفه ای هستید و کارتان سئو وب سایت ها است با ثبت نام در سایت GTMetrix میتوانید انالیز دقیق تری را داشته باشید مثلا سرور آنالیز کننده و مرورگری که این ابزار آنلاین با آن وارد سایت شما می شود تا آنالیز کند را میتوانید تغییر دهید اما اگر یک کاربر عادی هستید نیاز به ثبت نام نیست و با اطلاعاتی که در اختیارتان قرار می دهد میتوانید به راحتی سرعت وب سایت خود را افزایش دهید.

برای اینکار بعد از ورود به سایت طبق عکس زیر نام دامنه وب سایت و یا آدرسی که میخواهید آنالیز سرعت شود را در باکس مربوطه وارد میکنید و بر روی Analyze کلیک میکنید و منتظر می مانید تا مراحل کامل شود و نمودارها و اطلاعات آنالیز به شما نشان داده شود.

جی تی متریکس
جی تی متریکس

رفع خطاهای GTmetrix

معرفی چندین خطا به همراه راه های رفع خطاهای جی تی متریکس :

Serve scaled images در GTMetrix :

به این معنا است که تصاویر در اندازه اصلی خود جایگذاری نشده اند و باید طبق اندازه ای که جی تی متریکس پیشنهاد می کند جای گذاری کنید ( بهتر است تصاویر را در وردپرس زیر ۲۰۰*۲۰۰ آپلود نکنید )

Inline small css & javascript:

بهتر است تمامی فایل های css را جداگانه در سایت قرار ندهید و هم چنین فایل های javascript را ، تمامی فایل ها در یک فایل css و javascript قرار گیرد.

Defer parsing of javascript در GTMetrix:

در این ارور از GTMetrix باید فایل های جاوا اسکریپت را فشرده کنید، این خطا به این علت می باشد که مرورگر هنگام لود صفحه باید تمامی موارد مربوط به جاوا اسکریپت را تحلیل کند که این زمان بر است اما با فشرده سازی میتوانید این مشکل را حل کنید و زمان را کاهش دهید.

اخطار Leverage browser caching در جی تی متریکس :

این خطا مربوط به کش مرورگر می باشد که باید با انتخاب یک تاریخ انقضا انواع داده ها را در مرورگر کاربر ذخیره کنید تا با ورود مجدد کاربر اطلاعات و داده ها دوباره از سرور شما لود نشود و از مرورگر که قبلا در آن ذخیره شده است بارگذاری شود ( افزایش سرعت و کاهش زمان لود سایت )


پیشنهاد میکنیم از این مطلب آموزشی هم دیدن کنید : آموزش رفع خطای Serve scaled images 


Minify JavaScript ,CSS and HTML :

این اخطار مربوط به فشرده سازی فایل های مربوطه می باشد ، با فشرده سازی فایل های JavaScript ,CSS و HTML میتوانید حجم اطلاعات دریافتی و ارسالی بر روی شبکه را کاهش دهید و در نتیجه باعث افزایش سرعت وب سایت شوید.

جی تی متریکس
جی تی متریکس

اخطار Enable gzip compression در جی تی متریکس :

GZIP یک قابلیت فشرده سازی در سمت سرور می باشد ، اگر دقت کرده باشید بر روی سیستم های شخصی برای فشرده سازی اطلاعات آن فایل را به صورت فشرده ZIP تبدیل می کنیم و اینکار باعث می شود حجم انتقال اطلاعات کاهش یابد . GZIP هم دقیقا همین عملیات را انجام میدهد اما با قابلیت فشرده سازی پیشرفته.

اگر میخواهید مطمئن شوید که قابلیت GZIP  بر روی سرور شما فعال است یا خیر وارد این لینک شوید و نام دامنه خود را وارد کنید تا ببینید GZIP فعال است یا خیر ( اگر فعال نبود حتما طبق آموزش فعال کردن GZIP در وردپرس این قابلیت را فعال کنید ).

 Optimize images در GTMetrix :

این قابلیت مربوط به بهینه سازی تصاویر موجود در وب سایت می باشد که باید تصاویری که در سایت استفاده می کنید دارای حجم مناسب باشد تا با کم حجم بودن صفخات سرعت لود وب سایت بالا رود( برای حل این مشکل در وردپرس کافیست  افزونه WP Smush Pro – افزونه فشرده ساز تصاویر  را از سایت دانلود کرده و نصب کنید تا این مشکل رفع شود.

خطاهای بالا اکثرا در بررسی وب سایت ها در GTMetrix رخ می دهد اما امکان دارد موارد دیگری هم باشد که در بالا گفته نشده و برای رفع آن آموزش افزایش سرعت سایت که به زودی در وب سایت قرار خواهد گرفت میتواند به شما کمک شایانی در این زمینه کند.

نتایج کاهش سرعت سایت وردپرس

بر اساس اطلاعاتی که از Aberdeen Group بدست آمده بخاطر هر صدم ثانیه تاخیر مشکلاتی از جمله مشکلاتی در سئو سایت شما بوجود خواهد آمد از جمله :

افزایش سرعت سایت
افزایش سرعت سایت

 

پس مهم است که شما به سرعت سایت و تمامی صفحات بخصوص صفحاتی که به صفحه اول رسیده اند اهمیت فراوان دهید

بررسی تب های مختلف در ابزار جی تی متریکس 

از دو بخش اصلی Summary و Breakdown تشکل شده:

Summary

Page Speed Grade :

در این قسمت مقدار بهینه بودن بخش Breakdown را میتوانید ببینید.

Page load time : زمان لود سایت بر حسب ثانیه

Total number of requests : تعداد درخواست ها به سایت برای باگزاری ( نکته : هر چه تعداد درخواست‌های رد و بدل شده بین سرور و مرورگر کمتر باشه هم فشار کمتری به سرور وارد میشه و هم سرعت سایت بالاتر میره )

YSlow Grade :

در این قسمت مانند Page Speed Grade درصدی نشان داده میشود که با این تفاوت بار ملاک‌های موجود در بخش YSlow واقع در Breakdown مد نظر قرار گرفته. YSlow ابزار و استانداردهای یاهو برای PageSpeed هست.

Total page size : حجم صفحه ای که در حال بررسی آن هستید.


Breakdown

PageSpeed : اطلاعات بدست اومده از بررسی سایت با الگوریتم های گوگل که قبلا به شما معرفی کردیم.

YSlow : اطلاعات بدست اومده از بررسی سایت یاهو

Timeline : تو این بخش با استفاده از نمودار زمان لود هر بخش رو نشون میده

History : در این بخش تاریخچه‌ای از بررسی‌هایی انجام شده بر روی آدرس وارد شده نمایش داده میشود

هرگونه سوال و ابهام یا پیشنهادی برای این مطلب آموزشی داشتید خوشحال میشیم از بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

مغز وردپرس
انجمن وردپرس
انجمن وردپرس

مطالبی که شاید دوست داشته باشید

پیشنهاد ویژه رایگان
درآمد از وردپرس و طراحی سایت

درآمد از وردپرس و طراحی سایت چقدر هست ؟

در این ویدیو با شما در مورد میزان درآمد یک وردپرس کار و طراح سایت صحبت میکنیم تا بدانید درآمد در ایران و حتی درآمد دلاری یک طراح چقدر میتواند باشد.

نکته : ایمیل و شماره موبایل معتبر را وارد نمایید تا لینک دانلود برای شما ارسال شود.

  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

مطالب

پر بازدید هفته

با دوستانتان به اشتراک بگذارید

لطفا نظرات و دیدگاه های ارزشمند خود را از طریق فرم زیربرای ما ارسال کنید ( برای پشتیبانی محصولات از بخش ناحیه کاربری اقدام کنید)

هیچ نظری وجود ندارد

× شما برای نظر دهی باید وارد شوید
با ما گفتگو کنید ...
×

اگر میخواهید هر روز آموزش رایگان ببینید وارد پیج اینستاگرام میلاد رنجبری شوید .