آشنایی با بخش کاربران وردپرس (قسمت هفدهم)
با سلام خدمت کاربران عزیز مغز وردپرس با یکی از قسمت های دوره جامع آموزش وردپرس در کنار شما هستیم در این قسمت از آموزش وردپرس با عنوان کار با بخش کاربران وردپرس که در جایگاه خودش اهمیت بالایی دارد، در پیشخوان به شما عزیزان آموزش دهیم.
کار با بخش کاربران وردپرس
بخش کاربران ،بخشی است که کاربران و یوزرهایی که روی وبسایت شما ثبت نام کردند و یا عضو هستند را میتوانید مدیریت کنید یا میتوانید نقش های مختلفی که در سایت موجود است را به کاربران وردپرس بدهید و تعیین کنید که هر کدام در چه جایگاهی هستند و چه وظایفی دارند برای مثال نویسنده،کاربر،مدیر و..که هر کدام در پنل خود نسبت به نقش های دیگر محدودیت هایی نیز دارند.
در بخش کاربران اگر بخوایم یک کاربر جدید را اضافه کنیم روی افزودن کاربر جدید کلیک میکنیم و اطلاعات لازم را وارد کرده تا یک کاربر جدید برای سایت بسازیم.
قبل از اینکه بخواهیم به بررسی تنظیمات این بخش بپردازیم باید به اهمیت کاربران در سایت بپردازیم کاربرانی که عضو هستند و کاربرانی که عضو نیستند سرمایه های کسب و کار شما هستند و جهت تمام کارهایی که در سایت انجام میدهید باید با علاقمندی کاربرانتان در یک جهت باشد همچنین اهدافی که دنبال میکنید در جهت رساندن سود به آن ها باشد تا بتوانید مسیری که پیش گرفته اید را به درستی بروید زیرا که با رضایت کاربران پیشرفت خواهید کرد و اساس رضایت موتور های جستجو از جمله گوگل رضایت کاربر است اصلی که همیشه سعی شده در سایت مغزوردپرس رغایت شود،حالا میریم سراغ مدیریت بخش کاربران سایت.
بطور کلی ۵ تا نقش کاربری مختلف در وردپرس داریم برای مثال :
نقش
نقش کاربری مشترک یک نقش ساده در وبسایت شما میباشد این نقش میتواند در سایت وارد شود و از امکانات سایت شما که خودتان تعیین کرده اید استفاده کند.
کاربر بعدی مشارکت کننده است، نقش مشارکت کننده در بخش کاربران وردپرس میتواند در سایت شما ثبت نام کند و از امکانات سایت بهره مند شود علاوه بر این میتواند مطلب برای شما ارسال کند ولی آن مطلب را نمیتواند خودش منتشر کند و فقط مطلب توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
کاربر بعدی نقش نویسنده میباشد که نویسنده میتواند مطلب را در سایت ارسال کند و انتشار هم دهد حتی میتواند برگه جدید ایجاد کند و یک برگه ی جدید تو سایتاضافه کند در حالی یک نویسنده نمیتواند نوشتههای بقیه افراد برای مثال مدیر یا نویسنده ها را تغییر دهد فقط میتواند مطالب مربوط به خودش را تغییر دهد و حتی فقط میتواند دیدگاه های مربوط به مطلبی که خودش نوشته را ویرایش ، مدیریت و تایید کند.
کاربر بعدی نقش ویرایشگر است ویرایشگر میتواند هم مطلب بگذارد و هم مطلب دیگران را ویرایش و مدیریت کند برعکس نقش نویسنده محدودیت کمتری دارد.
کاربر بعدی و آخرین نقش مدیر کل است و دقیقا همین نقش اصلی سایت است که میتواند دسترسی کامل به قالبها ، افزونه ها ، کاربران ، تنظیمات و به هر چیزی داشته باشه.
تنظیمات
برای کاربر جدید میتوانید تنظیماتی را اعمال کنید که در این قسمت برای شما آورده ایم:
کاربری که ساختیم اگر بخواهیم پاککنیم روی پاک کردن روی اسم همان کاربر در بخش کاربران وردپرس کلیک میکنیم و اگر بخواهیم اطلاعات کاربر را ویرایش کنیم میتوانیم همانجا روی ویرایش کلیک کنیم.
از بخش کاربران میتوانیم تمام اطلاعات کاربری که ساختیم را به صورت کامل ویرایش کنیم و تغییرات دلخواه روی این کاربر اعمال کنیم.
اگر بخواهیم تنظیماتی رو اعمال کنیم تا کاربر بتواند در سایت ما ثبت نام کند بخش تنظیمات را انتخاب میکنیم میتوانید تیک گزینه ی عضویت رو فعال کنید و در نهایت ذخیره تغییرات را بزنید.
اگر بخواهید نقش کاربران را دسته جمعی تغییر دهید مثلا دو کاربر را به عنوان نویسنده انتخاب کنیم تیک همه رو در بالای صفحه میزنم و این دو کاربر تغییر نقش پیدا میکنند و اینکه دوباره میتوانید اینکاربران رو دوباره به مشترک و یا هر نقش دیگری تبدیل کنید.
در بخش شناسنامه من هر نقش کاربری میتواند پروفایل خود را بصورت شخصی مدیریت کنید و تغیرات لازم را اعمال کند.
مطالبی که شاید دوست داشته باشید
درآمد از وردپرس و طراحی سایت چقدر هست ؟
در این ویدیو با شما در مورد میزان درآمد یک وردپرس کار و طراح سایت صحبت میکنیم تا بدانید درآمد در ایران و حتی درآمد دلاری یک طراح چقدر میتواند باشد.
نکته : ایمیل و شماره موبایل معتبر را وارد نمایید تا لینک دانلود برای شما ارسال شود.
مطالب
پر بازدید هفته
هیچ نظری وجود ندارد