SSL ( اس اس ال ) چیست ؟ چطور باید از گواهینامه SSL استفاده کنیم ؟
SSL ( اس اس ال ) چیست ؟ چرا باید از گواهینامه SSL استفاده کنیم ؟
سلام عرض میکنم خدمت شما کاربران گرامی وب سایت مغز وردپرس ، با آموزشی جدید تحت عنوان ssl چیست ؟ و چرا باید از گواهینامه ssl استفاده کنیم ؟ درخدمت شما کاربرانگرامی هستیم.
در ابتدا قبل از اینکه بخواهیم به بحث و گفتگو درباره ssl و این گواهینامه امنیتی بپردازیم ، میخواهیم شما را به دلیل استفاده از گواهینامه ssl آشنا کنیم تا بدانید که اطلاعات دراینترنتی بین کاربر و سایت مورد نظر چگونه رد و بدل می شوند و سپس خودتان بعد از فهمیدن این نکته راغب خواهید شد سایت خود را با اس اس ال ایمن تر کنید.
امروزه ما با جستجو در موتوهای جستجو گر و درواقع ورود به دنیای اینترنت میتوانیم به جواب خیلی از سوال ها ، مشکلات ، نیاز های خود برسیم. سایتهای زیادی در بستر اینترنت به وجود آمده اند که برای کاربران خود مطالب ، کالاها و خدماتی را ارائه می دهند تا کاربران دیگر نیاز نباشد برای بدست آوردن نیاز خود از روی صندلی خود بلند شوند. اما آیا این وب سایت ها امنیت اطلاعات شما را تامین میکنند؟
افراد سودجو زیادی درواقع هکر ها به دنبال راهی هستند تا بتوانند عملیات خرابکارانه خود را در جهت سرقت اطلاعات کاربران و یا هک کردن وب سایت ها انجام دهند تا اهداف خود را پیاده سازی کنند.اما چگونه میتوان جلوی سرقت اطلاعات را توسط هکر ها گرفت؟ آیا باید به نکته ای توجه کنیم تا مشکلی برایمان پیش نیاید؟ در ادمه مقاله ssl با ما همراه باشید.
نداشتن اس اس ال چگونه میتواند سایت ما را تهدید کند؟
اگر یک وب سایت خبری را در نظر بگیرید یک کاربر فقط در جستجو خبر است و خطری کاربر رو از لحاظ سرقت اطلاعات تهدید نمی کند اما برای خرید از یک وب سایت فروشگاهی کاربر با مراجعه به سیستم پرداخت سایت های فروشگاهی اطلاعات کارت بانکی خود را برای خرید وارد میکند و اگر این اطلاعات به صورت رمز و کدگذاری شده بین سیستم کاربر و سیستمی که سایت بر روی آن است رد و بدل نشود شخصی به اسم هکر میتواند با شنود خود این اطلاعات رو که بین دو سیستم رد و بدل می شود بدست آورد و به راحتی اطلاعات شما رو به سرقت ببرد.
برای جلوگیری از شنود اطلاعات بین سیستم کاربر و سایت باید از یک پروتکل امنیتی استفاده کنیم تا اطلاعات مبادله شده را به صورت رمزنگاری شده تبدیل کند تا دیگر شنود اطلاعات ممکن نباشد.
پیشنهاد ما به شما : آموزش اتصال درگاه اینترنتی زرین پال به وردپرس
Ssl چیست ؟
اگر به بعضی از وب سایت ها نگاه کرده باشید در شروع آدرس آنها عبارت http وجود دارد و در بعضی وب سایت ها این عبارت با یک s اضافه به نام https می باشد که این نشان دهنده این است که این وب سایت از پروتکل امنیتی ssl برای مبادله اطلاعات استفاده می کند.
اس اس ال مخفف کلمه secure socket layer به معنی لایه اتصال امن می باشد که این پروتکل باعث برقراری امنیت در تبادل اطلاعات می شود که توسط چندین شرکت معتبر در جهان ارائه می شود.اما در ابتدا در تاریخ ۱۹۹۶ میلادی توسط شرکت netscape طراحی شد و اما حالا توسط دیگر شرکت های معتبر نیز ارائه می شود که تقریبا با تمام مرورگرها از جمله : فایرفاکس ، گوگل کروم ، اینترنت اکسپلورر ، اپرا ، سافاری و غیره سازگار است.
پروتکل http چه فرقی با https دارد ؟
پروتکل http مخفف hyper text transfer protocol می باشد که یک استانداردی تعریف شده است که با آن متن plain text را منتقل میکنند و در این پروتکل داده ها رمزنگاری نشده هستند و توسط شخص سوم میتواند ردیابی شود ، اما پروتکل https رمزنگاری به وسیله اس اس ال انجام می شود و در آن رمزنگاری encrypt بکار برده شده است که امکان دریابی اطلاعات توسط شخص سوم را غیر ممکن می کند.
چگونه باید از گواهینامه ssl استفاده کنیم ؟
بعد از اینکه دلیل استفاده از گواهینامه ssl رو متوجه شدیم و اینکه فهمیدیم ssl چیست و چه کاری رو انجام میده باید به فکر این باشیم که اگر تبادل اطلاعات کاربران در وب سایت ما برایمان مهم هست و میخواهیم کاربران اعتماد کنند تا اطلاعاتی را که رد و بدل می کنند طی یک سری از اقدامات امن انجام می شود باید اقدام به تهیه یک گواهینامه ssl برای وب سایت خود کنیم.
برای تهیه گواهی نامه امنیتی اس اس ال شما میتوانید از همان شرکتی که سرور و یا هاست خود را تهیه کرده اید درخواست گواهینامه امنیتی ssl را بدهید تا بعد از خرید برای شما نصب و فعال کنند اما اگر شرکت میزبانی هاست شما ssl ارائه نمی دهد میتوانید از هر شرکت دیگری که این گواهینامه امنیتی را ارائه می دهد خرید و سپساز همان شرکت بخواهید تا اس اس ال رابر روی دامنه سایت شما راه اندازی کند.
آیا ssl رایگان داریم ؟
بله نوعی از گواهی نامه امنیتی وجود دارد که با نام Let’s encrypt میتوانید آنها را تهیه کنید و بر روی دامنه خود نصب کنید. معمولا این نوع گواهینامه ssl را اکثر شرکت های هاستینگ به صورت رایگان بر روی هاست های خود قرار میدهند که میتوانید در صورت تمایل درخواست داده تا برایتان نصب کنند اما انقضا این گواهی نامه ها به صورت ۳ ماه است و باید هر ۳ ماه آن را تمدید کنید ، اما رایگان است و مانند بقیه اس اس ال ها از رمزنگاری اطلاعات استفاده می کند اما چون رایگان است شرکت سازنده شنود اطلاعات شما را بیمه نمی کند.
پیشنهاد ما به شما : آموزش افزونه ووکامرس
پیشنهاد ما به شما : آموزش ثبت سایت در گوگل وبمستر تولز
انواع گواهینامه های تجاری اس اس ال
گواهی نامه معمولی standard
این نوع گواهی نامه معمولی ترین نوع گواهینامه ssl می باشد که فقط دامنه مورد نظر شما رو به https تبدیل می کند و زیر دامنه های شما از این پروتکل امنیتی بهره مند نخواهند شد. برای مثال اگر این نوع ssl بر روی وب سایت مغز وردپرس نصب باشد فقط https://maghzewp.com از این گواهینامه اس اس ال پیروی می کند و اگر زیر دامنه ای به نام shop داشته باشیم به صورت http://shop.maghzewp.com خواهد بود و ssl بر روی زیر دامنه نصب نمی شود.
گواهی نامه wildcard
در این نوع گواهینامه می توانید علاوه بر دامنه اصلی ساب دامنه ها خود که مرتبط به یک دامنه هستند را نیز با پروتکل اس اس ال محافظت کنید.
گواهی نامه امنیتی از نوع SAN
در این گواهینامه ssl میتوانید پروتکل امنیتی را ssl را بر روی چندین دامنه و زیر دامنه های آن نصب کنید و یا در واقع تمامی دامنه هایی که دریک سرور وجود دارد را امن نگه دارید.
تاثیر گواهینامه ssl در سئو
داشتن گواهینامه ssl بر روی وب سایت علاوه بر دلایل امنیتی میتواند بر روی سئو وب سایت هم نیز تاثیر خوبی بگذارد زیرا یکی از فاکتورهایی که گوگل به آن اهمیت میدهد داشتن اس اس ال بر روی وب سایت هست و در واقع گوگل اعلام کرده است اگر وب سایتی دارای گواهینامه امنیتی نباشد در لیست سیاه گوگل قرار خواهد گرفت و زمان باز شدن وب سایت به کاربر اطلاع داده خواهد شد که این وب سایت امن نیست.
هم چنین گوگل گواهینامه های امنیتی که تجاری هستند را بهتر از گواهینامه های رایگان میداند و وب سایت هاییکه گواهی نامه تجاری مثل DV , OV , EV دارند را از لحاظ سئو نمره بهترینسبت به lets encrypt می دهد.
توصیه مغز وردپرس به شما در تهیه اس اس ال
مطالبی که شاید دوست داشته باشید
درآمد از وردپرس و طراحی سایت چقدر هست ؟
در این ویدیو با شما در مورد میزان درآمد یک وردپرس کار و طراح سایت صحبت میکنیم تا بدانید درآمد در ایران و حتی درآمد دلاری یک طراح چقدر میتواند باشد.
نکته : ایمیل و شماره موبایل معتبر را وارد نمایید تا لینک دانلود برای شما ارسال شود.
مطالب
پر بازدید هفته
هیچ نظری وجود ندارد