خطا ۴۰۴ چیست ؟ آموزش رفع خطای ۴۰۴ در وردپرس

بدون دیدگاه
خطا 404

خلاصه مطلب

در این آموزش قصد داریم شما را با خطا ۴۰۴ که ممکن است برای هر وبمستر یا کاربری اتفاق بیافتد آشنا کنیم و سپس راهکارها و راه حل هایی را برای رفع خطای ۴۰۴ بیان کنیم تا بتوانید این مشکل را حل کنید.
خطا 404

خلاصه مطلب

در این آموزش قصد داریم شما را با خطا ۴۰۴ که ممکن است برای هر وبمستر یا کاربری اتفاق بیافتد آشنا کنیم و سپس راهکارها و راه حل هایی را برای رفع خطای ۴۰۴ بیان کنیم تا بتوانید این مشکل را حل کنید.

خطا 404 چیست ؟ آموزش رفع خطای 404 در وردپرس

سلام عرض می کنم خدمت شما کاربران گرامی وب سایت مغز وردپرس ، با آموزشی دیگر تحت عنوان خطا 404 و نحوه رفع خطای 404 در خدمت شما دوستان گرامی هستیم. در ابتدا باید قبل از شروع بحث بررسی کنیم که خطا 404 چیست و در واقع چرا خطا 404 برای صفحات وبی که در حال جستجو آن هستیم رخ می دهد و سپس به رفع خطای 404 می پردازیم.

شاید ما وقتی در حال جستجو در صفحات وب سایت خود یا صفحات دیگر وب سایت ها هستید گاهی به انوع خطا ها برخورد کنید که با یک حطا به صورت یک عدد و نوشته مختص به آن خطا مواجه می شوید. مثل ارور 404 و یا خطا 504 و دیگر خطاها که ممکن است ب آن مواجه شوید.

امروز میخواهیم درمورد خطا 404 و رفع خطای 404 باهم صحبت کنیم پس تا انتها مقاله با ما همراه باشید.


پیشنهاد می کنیم از این مطلب هم دیدن کنید : خطا 504 چیست ؟ رفع خطای 504 در وردپرس


خطا 404 چگونه اتفاق می افتد ؟

زمانی که شما در حال جستجو صفحاتی هستید وقتی نام دامنه یک صفحه را وارد می کنید و یا بر روی یک لینک کلیک می کنید وارد صفحه ای با خطا 404 می شوید. در واقع نمایش این صفحه که با ارور Page Not Found ظاهر می شود به دلیل تغییر آدرس اصلی و یا حذف شدن آدرس می باشد که سرور قادر به پیدا کردن صفحه شما نیست و به همین دلیل این خطا 404 رخ می دهد.

بعد از این که سرور دنبال آدرس مورد نظر شما گشت و لینکی را پیدا نکرد خطا 404 پیشفرض را به شما نمایش می دهد و یا مدیر سایت با طراحی اختصاصی صفحه 404 شما را بعد از پیدا نکرد آدرس مورد نظر به یک صفحه ریدایرکت می کند.

رفع خطای 404
رفع خطای 404

دلایل ایجاد خطا 404 چیست ؟

1- ممکن است کاربری که در حال جستجو صفحات وب سایت آدرس را اشتباه تایپ کند و در واقع آدرس اشتباه به دلیل وجود نداشتن این صفحه در سایت باعث ایجاد خطا 404 می شود و رفع خطای 404 در این مورد تایپ درست لینک می باشد.

2- ممکن است که آدرس مورد نظر توسط مدیر سایت به طور کامل حذف شده باشد و کاربر آدرس را درست وارد می کند اما به دلیل حذف شدن و وجود نداشتن با خطا 404 روبرو می شود که رفع خطای 404 این مورد ریدایرکت 410 است.

3- ممکن است مدیر سایت آدرس را حذف نکرده باشد اما آدرس را تغییر داده باشد. برای مثال www.domain.com/home آدرس اصلی بود که کاربر قبلا با مراجعه کردن به این آدرس وارد صفحه مورد نظر می شد اما مدیر سایت بنا به دلایلی آدرس رو به www.domain.com/home-2 تغییر داد و در واقع آدرس صفحه قبلی وجود ندارد بلکه آدرس جدیدی برای صفحه قبلی جایگزین شده است و رفع خطای 404 این مورد ریدایرکت 301 می باشد.


پیشنهاد می کنیم از این مطلب هم دیدن کنید : ساخت صفحه 404 اختصاصی در وردپرس


روش های رفع خطای 404

در واقع نمی توان گفت روش 100 درصدی برای رفع خطای 404 وجود دارد چون این خطا اکثرا به دلیل وجود نداشتن آدرس مورد نظر رخ می دهد . اما با توصیه های زیر می توان تا حد زیادی جلوی این مشکل را گرفت.

1- تنظیم دوباره htaccess. برای جلوگیری از خطا 404

ممکن است فایل htaccess. موجود در هاست شما به دلایل مختلفی حذف شده باشد و این امر باعث شده تا صفحات سایت شما خطا ۴۰۴ داشته باشد. برای رفع خطای 404 ابتدا وارد هاست خود شوید و ببینید داخل پوشه public_html آیا فایل htaccess. موجود است یا خیر.

اگر نبود از سمت راست صفحه بالا روی آیکون setting کلیک کنید و تیک گزینه show hidden files رو بزنید ، اگر همچنان فایل htaccess. برای شما وجود نداشت این به این منظور است که فایل شما پاک شده است و باعث خطا ۴۰۴ شده.

برای حل این مشکل وارد پیشخوان وردپرس شوید و وارد تنظیمات و بخش پیوند های یکتا شوید و یکبار روی ذخیره تنظیمات کلیک کنید تا فایل htaccess. برای شما ساخته شود. حالا دوباره تست کنید ببینید آیا مشکل صفحات ۴۰۴ حل شده است یا خیر.

نکته مهم : بهتر است پیوند یکتا همیشه بر روی گزینه نام نوشته باشد اگر تازه وردپرس را نصب کرده اید نام نوشته را انتخاب و ذخیره سازی را انجام دهید اما اگر مدتی است که مطالب زیادی را با پیوندهای یکتای دیگر تولید کردید این تنظیمات را تغییر ندهید ، زیرا اینکار خود باعث خطا ۴۰۴ می شود.

2- بروزرسانی htaccess. برای از بین بردن خطا 404

اگر با موارد بالا مشکل سایت شما حل نشد برای رفع خطای 404 توسط کد زیر باید فایل htaccess. را بروزرسانی کنید. وارد این فایل شوید و کد زیر را در فایل htaccess. در پایین صفحه قرار دهید و ذخیره کنید.

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

نکته : اگر با این مورد هم مشکل بعد از چند دقیقه حل نشد کد وارد شده را پاک کنید و دوباره htaccess. را ذخیره کنید.

3- ریدایرکت صفحات با افزونه yoast seo یا 404to 301

یکی از بیشترین اخطارهای ۴۰۴ به دلیل ریدایرکت نشدن صفحاتی که نام آنها را تغییر داده ایم می باشد. همیشه سعی کنید برگه یا نوشته ای را حذف نکنید و یا تغییر آدرس ندهید اما اگر اینکار را مجبور بودید انجام دهید حتما از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید.

اگر از افزونه سئو yoast seo که محبوبیت جهانی دارد استفاده می کنید در بخش تنظیمات این افزونه در میز فرمان جستجو میتوانید لینک هایی را که پاک کرده اید را ریدایرکت کنید ( در نسخه پولی افزونه با امکانات حرفه ای ).

اما اگر این افزونه را ندارید میتوانید با نصب افزونه 404to 301 مشکل ریدایرکت شدن لینک ها را حل کنید.


پیشنهاد می کنیم از این مطلب هم دیدن کنید : الگوریتم های گوگل را چرا جدی بگیریم ؟


4- پاکسازی کش مرورگر یا سایت برای رفع خطای 404

شاید شما لینکی را به درستی ریدایرکت کرده باشید اما کاربر شما یا خودتان دوباره صفحه ۴۰۴ را مشاهده می کند. این به این دلیل است که کش مرورگر شما باید پاک شود.

اگر مدیر سایت هستید و از افزونه های کش سایت استفاده می کنید یکبار کش سایت را پاک کنید ولی اگر کاربر هستید کش مرورگر خود را پاک کنید تا اگر مشکلی بود رفع شود.

چرا خطای ۴۰۴ در سئو تاثیر می‌گذارد

از آنجایی که گوگل به جستجو ها و خواسته های کاربران خود اهمیت زیادی می دهد، دوست دارد کاربران با جستجو به صفحه مورد نظر خود دست یابند و با ارور های ۴۰۴ مواجه نشوند . پس خطا ۴۰۴ زیاد میتواند باعث کاهش ورودی گوگل و در نتیجه سئو سایت شما شود. پس رفع خطای ۴۰۴ را جدی بگیرید.

در آخر هریک از خطاهای زیر را مشاهده کردید مربوط به خطای 404 می باشد.

  • 404 Error
  • 404 Not Found
  • Error 404
  • The Requested URL[URL] was not found on this server
  • HTTP 404
  • Error 404 Not Found
  • 404 File or Directory Not Found
  • HTTP 404 Not Found
  • 404 Page Not Found

امیدوارم این آموزش مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد و بتوانید به راحتی مشکل ارور 404 را رفع کنید و error 404 کمتری را در وب سایت خود داشته باشد.

هرگونه نظر، مشکل، ابهام یا پیشنهادی که دارید را میتوانید از طریق نظرات همین صفحه با ما در میان بگذارید.

مغز وردپرس
انجمن وردپرس
انجمن وردپرس

مطالبی که شاید دوست داشته باشید

پیشنهاد ویژه رایگان
درآمد از وردپرس و طراحی سایت

درآمد از وردپرس و طراحی سایت چقدر هست ؟

در این ویدیو با شما در مورد میزان درآمد یک وردپرس کار و طراح سایت صحبت میکنیم تا بدانید درآمد در ایران و حتی درآمد دلاری یک طراح چقدر میتواند باشد.

نکته : ایمیل و شماره موبایل معتبر را وارد نمایید تا لینک دانلود برای شما ارسال شود.

  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

مطالب

پر بازدید هفته

با دوستانتان به اشتراک بگذارید

لطفا نظرات و دیدگاه های ارزشمند خود را از طریق فرم زیربرای ما ارسال کنید ( برای پشتیبانی محصولات از بخش ناحیه کاربری اقدام کنید)

هیچ نظری وجود ندارد

× شما برای نظر دهی باید وارد شوید
با ما گفتگو کنید ...
×

اگر میخواهید هر روز آموزش رایگان ببینید وارد پیج اینستاگرام میلاد رنجبری شوید .