ساخت برگه در وردپرس ( قسمت دوازدهم )
با سلام خدمت کاربران عزیز مغز وردپرس با یکی از قسمت های دوره جامع آموزش وردپرس در کنار شما هستیم در این قسمت از آموزش وردپرس با عنوان ساخت برگه در وردپرس به شما عزیزان آموزش دهیم.
برگه وردپرس چیست ؟
در سایت وردپرسی علاوه بر مطالب که با تب نوشته ها ایجاد میشود برگه هایی وجود دارد که این مطالب را در دل خود جای داده و قابلیت های دیگری مثل نظر دادن توسط کاربران را شامل میشود در واقع برگه ها بستری برای مطالب سایت شما هستند برخی صفحه ها هم این ویژگی را ندارند مانند صفحات اصلی و تماس با ما و تبلیغات و …
تفاوت های برگه و نوشته در وردپرس
دقت کنید که تفاوت برگه و نوشته در این است که دسته بندی ندارد اما مانند نوشته ها دارای تنظیمات نوشتاری است و باز هم طبق آموزش قبلی میتوانید عکس و فیلم اضافه کنید،هم چنین برگه یک صفحه ثابت است همچنین میتوانید تفاوت های مهم دیگر را در زیر بخوانید :
فرق برگه و نوشته در وردپرس
نوشته:
- بر اساس تاریخ انتشار در سایت به صورت لیست پشت سر هم نمایش داده میشوند.
- بنابراین دارای تاریخ انتشار است.
- مناسب برای صفحات و محتوای مختلف اما زماندار
- مناسب برای محتواهایی که نیاز به آرشیو شدن دارند.
- امکان دستهبندی، برچسب گذاری دارد همچنین یک نوشته نویسنده دارد.
- امکان استفاده از لینک هم بر اساس تاریخ در آن وجود دارد.
برگه:
- ویژه برای صفحات و محتوایی که نیاز به تغییر ندارند.
- امکان دستهبندی، برچسبگذاری و نمایش نویسنده به صورت پیشفرض در آنها وجود ندارد.
- امکان نمایش به صورت سلسله مراتبی را دارند حالت زیر مجموعه ای که در ادامه توضیح خواهم داد
- مناسب برای لینک دادن از منو ی وردپرس
- امکان استفاده از قالبهای گوناگون
- این نوع صفحات به صورت جداگانه ثبت میشوند و در سایت شما نمایش داده نمیشوند.
ساخت برگه وردپرس
در ادامه در اولین کاری که برای ساخت برگه وردپرس و ایجاد صفحه جدید در وردپرس باید انجام بدید این است که وارد پیشخوان وردپرس شوید و روی منوی برگهها کلیک کنید تا وارد صفحه مربوط به ساخت یا ایجاد برگهها در وردپرس شده و هر نوع اقدامی که میخواهید تا روی برگهها داشته باشید را انجام دهید. افزودن برگه را بزنید و وارد این صفحه شوید همانطور که مشاهده میکنید در صفحه برگه ها میتوانید تا اعمالی مربوط به ویرایش، ویرایش سریع، حذف برگه، نمایش برگه، مشاهده نویسنده برگه، دیدگاههای هر برگه را میتوانید تنظیم کنید.
عنوان برگه :
این فیلد مربوط به نام برگه و عنوان برگه شماست. سعی کنید تا عنوان انتخابی شما طولانی و خیلی کوتاه هم نباشه تا نتیجه بهتری از اون در موتورهای جستجو یا همان سئو بدست بیارید. همچنین عنوان باید کاملا در ارتباط با برگه شما باشد و یا حتی میتوانید برای بهتر شدن سئو از کلمات کلیدی در عنوان استفاده کنید.
ویژگی برگه :
میتوانید برای برگه خود یک ویژگی خاص تعیین کنید در تب سمت چپ قسمتی را مشاهده میکنید بنام ویژگی های برگه ،کاری که باید در این قسمت انجام دهید درست کردن زیر مجموعه ها ست برای مثال یک برگه به عنوان برگه اصلی است و برگه های مرتبط به آن و دارای ارزش کمتر نسبت به برگه مادر برگه های زیر مجموعه هستند.مثلا برگه تماس با پشتیبانی زیر مجموعه ی برگه مادر تماس با ما میباشد.
تصویر شاخص :
استفاده از تصاویر شاخص برای برگهها در وردپرس هم امر مهمی محسوب میشه، چرا که علاوه بر اینکه زیبایی سایت شما بهتر خواهد شد بلکه میتوانید تا از طریق جستجوی تصاویر که از طریق موتورهای جستجو کاربران به دنبال اون هستند ترافیک مناسبی رو دریافت کنید.
تنظیماتی مانند انتشار،زمان بندی و نمایانی هم دقیقا مانند همان توضیحاتی است که در آموزش ایجاد نوشته وردپرس (قسمت یازدهم ) موجود در سایت مغزوردپرس قرار دادیم.
بنابراین در انتها با تکمیل این فرایند ها و قرار دادن قالب و محتوا درست مثل آموزش ساخت نوشته وردپرس برگه خود را ایجاد کرده و انتشار دهید.
آموزش قرار دادن کد های php در وردپرس
حتما برای افزودن قابلیت های جدید به وردپرس نیاز دارید در جاهایی مختلف از سایت از کد های php استفاده کنید که در حالت پبشفرض و عادی وردپرس این اجازه را نمیدهد،امکانات خود وردپرس با اینکه در سطح قابل توجهی زیاد هستند باز هم تمامی نیاز های ما را برطرف نمیکنند و ما حتما در جاهایی به قابلیت های کد php نیاز داریم. بنابراین شما دو راه برای انجام این کار دارید یکی اینکه کد موردنظر را در فایل اصلی قالب قرار دهید یا از افزونه هایی که این قابلیت را دارند استفاده کنید افزونه هایی که توسط آن ها میتوانید در نوشته ها برگه ها و ابزارک ها براحتی قابلیت های دلخواه خود را اضافه کنید برای مثال شاید بخواین قابلیت ریدایرکت رو فقط در یکی از نوشته های خود اعمال کنید یا شاید بخواین از تاریخ و موقعیت مکانی خاص در یک ابزارک و در یک جای خاص از سایت استفاده کنید که کد های php این توانایی را به شما میدهند،پس تا انتهای این آموزش وردپرس همراه ما باشید تا با روش قرار دادن کد php در سایت با افزونه را یاد بگیریم.
مطالبی که شاید دوست داشته باشید
درآمد از وردپرس و طراحی سایت چقدر هست ؟
در این ویدیو با شما در مورد میزان درآمد یک وردپرس کار و طراح سایت صحبت میکنیم تا بدانید درآمد در ایران و حتی درآمد دلاری یک طراح چقدر میتواند باشد.
نکته : ایمیل و شماره موبایل معتبر را وارد نمایید تا لینک دانلود برای شما ارسال شود.
مطالب
پر بازدید هفته
هیچ نظری وجود ندارد